Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

LeoMetr 2

Перевірити актуальність нормативних документів, якими користується Ваше підприємство!

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook (RUS)
 

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"

НАКАЗ

від 19 серпня 2019 року N 262

Про прийняття та скасування національних стандартів

Відповідно до пункту 2 частини другої статті 11 Закону України "Про стандартизацію", розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 N 1163-р "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2019 рік наказую:

1. Прийняти національні стандарти, гармонізовані з європейськими стандартами, методом підтвердження з наданням чинності з 01 вересня 2019 року:

1.

ДСТУ EN ISO 660:2019
(EN ISO 660:2009, IDT:
ISO 660:2009, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення кислотного числа та кислотності
- На заміну ДСТУ ISO 660:2009

2.

ДСТУ EN ISO 663:2019
(EN ISO 663:2017, IDT;
ISO 663:2017, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту нерозчинних домішок
- На заміну ДСТУ ISO 663:2003

3.

ДСТУ EN ISO 5526:2019
(EN ISO 5526:2013, IDT;
ISO 5526:2013, IDT)

Зернові, бобові та інші продовольчі зернові культури. Номенклатура
- Вперше

4.

ДСТУ EN ISO 5555:2019
(EN ISO 5555:2001, IDT;
ISO 5555:2001, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Відбирання проб
- На заміну ДСТУ ISO 5555:2003

5.

ДСТУ EN ISO 6321:2019
(EN ISO 6321:2002, IDT;
ISO 6321:2002, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення точки плавлення у відкритих капілярних трубках
- На заміну ДСТУ ISO 6321:2003

6.

ДСТУ EN ISO 6883:2018
(EN ISO 6883:2017, IDT;
ISO 6883:2017, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стандартної маси за об'ємом (маса літра в повітрі)
- На заміну ДСТУ ISO 6883:2004

7.

ДСТУ EN ISO 6885:2019
(EN ISO 6885:2016, IDT;
ISO 6885:2016, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення анізидинового числа
- На заміну ДСТУ ISO 6885-2002

8.

ДСТУ EN ISO 6886:2019
(EN ISO 6886:2016, IDT;
ISO 6886:2016, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стійкості до окислення (метод прискореного окислення)
- На заміну ДСТУ ISO 6886:2003

9.

ДСТУ EN ISO 6888-3:2019
(EN ISO 6888-3:2003, IDT; ISO6888-3:2003, IDT)

Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахунку коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 3. Виявляння та MPN-техніка для малих чисел
- Вперше

10.

ДСТУ EN ISO 8292-1:2019
(EN ISO 8292-1:2010, IDT;
ISO 8292-1:2008. IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту твердого жиру з використанням імпульсного ядерного магнітного резонансу. Частина 1. Прямий метод
- На заміну ДСТУ ISO 8292:2003

11.

ДСТУ EN ISO 8292-2:2019
(EN ISO 8292-2:2010, IDT;
ISO 8292-2:2008, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту твердого жиру з використанням імпульсного ядерного магнітного резонансу. Частина 2. Непрямий метод
- На заміну ДСТУ ISO 8292:2003

12.

ДСТУ EN ISO 8362-1:2019
(EN ISO 8362-1:2009, IDT;
ISO 8362-1:2009. IDT)

Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 1. Ін'єкційні флакони з трубчастого скла
- Вперше

13.

ДСТУ EN ISO 8362-2:2019
(EN ISO 8362-2:2015, IDT;
ISO 8362-2:2015, IDT)

Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 2. Корки для ін'єкційних флаконів - Вперше

14.

ДСТУ EN ISO 8362-3:2019
(EN ISO 8362-3:2003, IDT:
ISO 8362-3:2001, IDT)

Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 3. Ковпачки алюмінієві для ін'єкційних флаконів
- Вперше

15.

ДСТУ EN ISO 8362-4:2019
(EN ISO 8362-4:2011, IDT;
ISO 8362-4:2011, IDT)

Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 4. Ін'єкційні флакони, вилиті зі скла
- Вперше

16.

ДСТУ EN ISO 8362-5:2019
(EN ISO 8362-5:2016, IDT;
ISO 8362-5:2016, IDT)

Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 5. Ковпачки для ліофільного сушіння для ін'єкційних флаконів
- Вперше

17.

ДСТУ EN ISO 8362-6:2019
(EN ISO 8362-6:2011, IDT;
ISO 8362-6:2010, IDT)

Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 6. Ковпачки з алюмінію та пластмаси для ін'єкційних флаконів
- Вперше

18.

ДСТУ EN ISO 8362-7:2019
(EN ISO 8362-7:2010, IDT;
ISO 8362-7:2006, IDT)

Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 7. Скомбіновані ковпачки з алюмінію та пластмаси без пластмасової частини, що виступає за діаметр головки, для ін'єкційних флаконів
- Вперше

19.

ДСТУ EN ISO 8420:2019
(EN ISO 8420:2002, IDT;
ISO 8420:2002, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту полярних сполук
- Вперше

20.

ДСТУ EN ISO 8534:2019
(EN ISO 8534:2017, IDT;
ISO 8534:2017, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту води. Метод Карла Фішера (без піридину)
- На заміну ДСТУ ISO 8534:2004

21.

ДСТУ EN ISO 8871-1:2019
(EN ISO 8871-1:2004, IDT;
ISO 8871-1:2003, IDT)

Елементи еластичні для препаратів парентерального вводження та устатковання фармацевтичної призначеності. Частина 1. Уміст екстрагованих речовин у водяних препаратах, простерилізованих в автоклавах
- Вперше

22.

ДСТУ EN ISO 8871-2:2019
(EN ISO 8871-2:2004, IDT;
ISO 8871-2:2003, IDT)

Елементи еластомерні для препаратів парентерального вводження та устатковання фармацевтичної призначеності. Частина 2. Ідентифікування та визначення характеристик
- Вперше

23.

ДСТУ EN ISO 8871-3:2019
(EN ISO 8871-3:2004, IDT;
ISO 8871-3:2003, IDT)

Елементи еластичні для препаратів парентерального вводження та устатковання фармацевтичної призначеності. Частина 3. Визначення кількості відокремлюваних частинок
- Вперше

24.

ДСТУ EN ISO 9936:2019
(EN ISO 9936:2016, IDT;
ISO 9936:2016, IDT)

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту токоферолів та токотриєнолів високоефективною рідинною хроматографією
- Вперше

2. Скасувати чинність національних стандартів з 01 лютого 2020 року:

1.

ДСТУ ISO 660:2009

Жири тваринні та рослинні й олії. Метод визначення кислотного числа та кислотності (ISO 660:1996, IDT)

2.

ДСТУ ISO 663:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту нерозчинних домішок (ISO 663:2000, IDT)

3.

ДСТУ ISO 5555:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Відбір проб (ISO 5555:1991, IDT)

4.

ДСТУ ISO 6321:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення точки плавлення у відкритому капілярі (точка плину) (ISO 6321:1991, IDT)

5.

ДСТУ ISO 6883:2004

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стандартної маси на об'єм ("маса літра в повітрі") (ISO 6883:2000, IDT)

6.

ДСТУ ISO 6885-2002

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення анізідного числа (ISO 6885:1998, IDT)

7.

ДСТУ ISO 6886:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стійкості проти окислення (Прискорена проба на окислюваність) (ISO 6886:1996, IDT)

8.

ДСТУ ISO 8292:2003

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання вмісту твердого жиру. Метод імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 8292:1991, IDT)

9.

ДСТУ ISO 8534:2004

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту води методом Карла Фішера (ISO 8534:1996, IDT)

3. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".

4. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Генеральний директор

Г. Лісіна


Назад

 


ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ДОПОМОГА

  БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України Нова БД "Нормативно-правові документи ветеринарної медицини"   http://www.germiona.com.ua/  
 

Rambler's Top100

  

Rambler's Top100 

 

Copyright © 2004 - 2021, ЛЕОНОРМ.