Головна сторінка бізнес-порталу "Леонорм"

LeoMetr 2

Пропонуємо Вам замовляти Офіційні копії НД в електронному вигляді за допомогою інформаційної системи  "ЛЕОНОРМ-Інформ", або в магазині у нас на сайті, або листом на E-mail: mark@leonorm.lviv.ua ...

КОНТАКТИ НОВИНИ РЕЄСТРАЦІЯ МАГАЗИН НОРМАТИВНІ АКТИ ПОШУК (RUS)

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ

НАКАЗ

 

від 23 жовтня 2006 року N 306

Про внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 30.06.2005 N 157 та від 15.07.2005 N 175

 

У зв'язку з необхідністю перенесення терміну скасування в Україні чинності нормативних документів, відповідно до Закону України "Про стандартизацію" наказую:

1. Внести зміни до наказів Держспоживстандарту:

1.1. У наказі Держспоживстандарту від 30 червня 2005 р. N 157 "Про затвердження національних стандартів, зміни до національного стандарту, змін до наказів Держспоживстандарту України та скасування нормативних документів":

пункт 5 доповнити підпунктом такого змісту:

"в) з 1 січня 2007 р.

РСТ УРСР 1824-83 

Ковбаси сирокопчені. Технічні умови"; 


 

у підпункті "б" пункту 5 рядок "РСТ УРСР 1824-83 Ковбаси сирокопчені. Технічні умови" виключити.

1.2. У наказі Держспоживстандарту від 15 липня 2005 р. N 175 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів та скасування нормативних документів":

а) увести пункт 4 такого змісту:

"4. Скасувати в Україні чинність нормативних документів з 1 січня 2007 р.:

РСТ УРСР 950-89 

Ковбаси варені, сосиски, сардельки (український асортимент). Загальні технічні умови 

РСТ УРСР 1433-84 

Вироби кров'яні м'ясні. Технічні умови (у частині сальтисонів) 

РСТ УРСР 1825-84 

Ковбаси ліверні, паштети, сальтисони, холодці. Загальні технічні умови (у частині сальтисонів) 

РСТ УРСР 1840-84 

Ковбаси напівкопчені. Технічні умови"; 


 

б) у пункті 3 рядки

"РСТ УРСР 950-89 

Ковбаси варені, сосиски, сардельки (український асортимент). Загальні технічні умови 

РСТ УРСР 1433-84 

Вироби кров'яні м'ясні. Технічні умови (у частині сальтисонів) 

РСТ УРСР 1825-84 

Ковбаси ліверні, паштети, сальтисони, холодці. Загальні технічні умови (у частині сальтисонів) 

РСТ УРСР 1840-84 

Ковбаси напівкопчені. Технічні умови"  


 

виключити;

в) пункти 4, 5 та 6 вважати пунктами 5, 6 та 7.

2. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (Цициліано О. Д.) забезпечити опублікування цього наказу у черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Черепкова С. Т.

 

Т. в. о. Голови 

І. Саєвич 


 

Назад

 


ПРОДУКЦІЯ ТА ПОСЛУГИ

СУПРОВІД ПРОДУКТІВ

 СИСТЕМИ

ПОСИЛАННЯ

КЛІЄНТИ

ДОПОМОГА

Сторінка "ЛЕОНОРМ" на facebook

  БД «Електронний Реєстр Технічних регламентів України Нова БД "Нормативно-правові документи ветеринарної медицини"   http://www.germiona.com.ua/  
 

 

Copyright © 2004-2023, ЛЕОНОРМ.